måndag 21 mars 2011

Jag kämpar på

med Bellas flaskmatning,
hon tycker inte om det, tuggar bara på den
& sväljer inte maten .
Så vill hon gärna hålla själv.
Sötaste i världen

Köpte märgben till Kitty .
Ett jättestort
Åhhh så gott
=)
SMASK
KRAAAM

6 kommentarer:

caroline - mamma till benjamin sa...

B var likadan ett tag, men det visade sig att jag hade det mini minsta hålet på flaskan så han fick ta i så mycket för så lite. har du semper eller nan? många barn föredrar nan före semper. b var tvärt om :)

Lena sa...

Hej Caroline.
Va kul att få lite hjälp.
Jag pumpar mjölk, har även testat ersättning från semper, använder flaska från MAM & Eska, men hon gillar ingen av dom.
provat små & stora hål men inget passar prinsessan, har beställt en flaska från nuk som en tjej skrev på ett forum som hennes tjej tog.
Kram

Caroline - mamma till benjamin sa...

Ja man får ju inte sådär gigantiskt mycket hjälp av bvc så man får rycka i lite trådar här och där =) Testa med Nan:s ersättning också. det är baske mig inte lätt i denna djungel. Har någon annan än du testat ge henne. det kan vara svårt som mamma att ge erftersom hon kan känna lukten från ditt bröst. Hoppas Nuk flaskan funkar. Dr browns skall tydligen också vara bra.
Kram

Lena sa...

Nä bvc vill att man ammar i ett år innan man börjar med flaska..
om 2 veckor är hon 6 månader. Kan man inte börja med välling då? Det är många andra som ger henne, mest Jimmy men hon är bara intresserad av att bita i nappen.
Har oxå hört om Dr brown, men den var lite dyrare, Pernilla ska kolla om hon hittar tupperwares flaska, den är liknande browns.
Kram

Caroline - mamma till benjamin sa...

jag hel ammade B tills ahns var 5½månad sen började jag med smakisar. Jag har nu(6½) börjat ge honom välling för att han skall sova bättre. Jag har fram tills nu matat honom på nätterna. Jag tycker att du kan börja ge lite välling, kanske som sista mål eller så. Din syster har väl barn? hur gjorde hon?

Lena sa...

Ja Lotta har en dotter på 2 år.
Ronja var ju så duktig Lotta hade inga problem med henne, hon åt & drack på flaska som hon skulle.